نشست سه جانبه اداره کل تعاون، صندوق مهر امام رضا(ع) و دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد

۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۲۹۰۰ اخبار شیرپوینت

صبح امروز نشست سه جانبه ای بین اداره کل تعاون استان، صندوق مهر امام رضا(ع) و دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد برگزار گردید. در این نشست که معاون اداره کل تعاون استان، رئیس و معاون صندوق مهر امام رضا(ع) و سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی حضور داشتند درخصوص تشکیل تعاونی توسط دانشجویان و دانش آموختگان مراکز آموزش علمی-کاربردی بحث و تبادل نظر گردید. مهندس عاقبت به خیری، معاون اداره کل تعاون استان، درخصوص شرایط و ضوابط تشکیل تعاونی مباحثی را مطرح نمود. وی در ادامه افزود این نهاد، آمادگی هرگونه همکاری با دانشگاه جامع علمی-کاربردی را دارد. مهندس اعیان، رئیس صندوق مهر امام رضا(ع) استان نیز، ضمن استقبال از تشکیل تعاونیهای اشتغالزا، آمادگی این موسسه را برای اعطاء وامهای کم بهره به متقاضیان بر اساس تفاهم نامه های قبلی اعلام نمود. در این نشست مقرر شد با ایجاد یک اتاق تعاون در واحد استانی و معرفی سربازتعاون از طرف اداره کل تعاون، طرحهای اشتغالزا با توجیه اقتصادی به راحتی در قالب تعاونی ها معرفی و اجرا گردد. در پایان این نشست مقرر گردید کارگاهی با عنوان هم اندیشی اشتغالزایی دانش آموختگان علمی-کاربردی با حضور نمایندگانی از اداره کل تعاون و صندوق مهر امام رضا (ع) و مدرسان کارآفرینی مراکز و دانش آموختگان علمی کاربردی در اواخر اردیبهشت ماه برگزار گردد.