دومین جلسه هماهنگی بین واحد استانی و سازمان همیاری شهرداریهای استان یزد درخصوص راه اندازی مرکز

۰۴ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۲۸۸۰ اخبار شیرپوینت

دومین جلسه هماهنگی بین واحد استانی و سازمان همیاری شهرداریهای استان یزد برگزار شد. در این جلسه، مهندس فروغی نسب از سازمان همیاری شهرداریهای استان، ضمن اعلام شروع مقدمات درخواست راه اندازی مرکز از طریق ارگان مربوطه، درخصوص دوره های مورد نیاز شهرداری مطالبی ایراد نمود. در ادامه دکتر صدرا ابرقویی سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان، نیز ضمن تشکر از پیگیری مستمر مسئولین سازمان همیاری شهرداریهای استان درخصوص راه اندازی مرکز آموزشی، درمورد نحوه تدوین سرفصل دوره های جدید آموزش مورد نیاز استان در بخش شهرداری و سازمانهای وابسته نکاتی را یادآور شدند.