نشست هماهنگی سرپرست و کارشناسان واحد استان یزد در آغاز سال جدید

۱۸ فروردین ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۲۸۷۵ اخبار شیرپوینت
نشست هماهنگی سرپرست و کارشناسان واحد استان یزد در آغاز سال جدید

روز گذشته نشستی با حضور سرپرست و کارشناسان دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد برگزار گردید. در این نشست پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، دکتر صدرا ابرقویی، سرپرست این واحد، ضمن تبریک سال نو و اشاره به سال همت و کار مضاعف، درخصوص کیفی کردن آموزشهای علمی-کاربردی با نگرش تقویت پایه های فرهنگی و انقلابی دانشجویان تاکید کرد. وی در ادامه افزود باتوجه به ظرفیتهای ایجادشده در دانشگاه جامع علمی-کاربردی باید درخصوص ایجاد رشته های جدید متناسب با پتانسیلهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی موجود در استان و همچنین جذب دانشجوی خارجی اقدام نمود. وی در ادامه شناساندن این دانشگاه را به عموم امری ضروری دانست. کارشناسان این واحد استانی نیز، درخصوص جذب مدرسان علمی-کاربردی و نیازسنجی رشته های درخواست شده توسط مراکز، خواستار اعمال دقت نظر بیشتری شدند. در ادامه این نشست، درخصوص ارزیابی فرهنگی و آموزشی مراکز، ساعت تندرستی، مکاتبات اداری و اطلاع رسانی  و ارتباط بیشتر با خبرگذاریها، نشریات و صداوسیمای استان نیز بحث و تبادل نظر گردید.