برگزاری جشن بزرگ میلاد دو نور

۱۶ اسفند ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۲۸۶۰ اخبار شیرپوینت
برگزاری جشن بزرگ میلاد دو نور

روز گذشته جشن بزرگی به مناسبت میلاد نبی اکرم(ص) و امام جعفر صادق (ع) و بزرگداشت هفته وحدت به میزبانی مرکز آموزش علمی-کاربردی ملاصدرا یزد برگزار گردید. در این جشن که به همت سرپرست و کارشناسان دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد و با حضور رؤسا، کارکنان و دانشجویان مراکز استان برگزار شد ابتدا دکتر صدرا ابرقویی، سرپرست واحد استانی، ضمن خوشامدگویی به حضار به بیان سخنانی از بزرگان جهان در وصف حضرت محمد(ص) پرداخت. در ادامه حجت الاسلام سلطانی نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان و حجت الاسلام نورالدینی، نماینده دفتر نهاد رهبری در واحد استانی، درخصوص هفته وحدت به سخنرانی پرداختند. در پایان این جشن که با مولودی خوانی و مدیحه سرایی همراه بود به برگزیدگان مرحله مقدماتی بخش شفاهی جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه جامع علمی-کاربردی و برندگان مسابقه چهل روز چهل حدیث جوایزی اهدا گردید.