نشست مشترک دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد و مرکز رشد جهانگردی و گردشگری استان

۲۶ دی ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۲۸۴۸ اخبار شیرپوینت

روز چهارشنبه مورخ 23/10/1388 نشست مشترکی بین سرپرست و کارشناسان واحد استانی و رئیس مرکز رشد جهانگردی و گردشگری استان در دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد برگزار گردید.

در این نشست دکتر صدرا ابرقویی، سرپرست واحد استانی ضمن بیان سیاستهای دانشگاه جامع علمی-کاربردی، درخصوص راه اندازی دوره های تخصصی متناسب با صنعت گردشگری در استان ابراز امیدواری کرد. دکتر نصیری زاده، رئیس مرکز رشد جهانگردی و گردشگری استان نیز ضمن بیان مختصری از برنامه ها و چشم اندازهای گردشگری استان یزد، راه اندازی مرکز آموزش علمی-کاربردی با محوریت گردشگری را در توسعه این صنعت راهگشا دانست. کارشناس گسترش واحد استانی نیز ضمن در اختیار قرار دادن فرمهای گسترش، در خصوص مراحل و روند درخواست راه اندازی مرکز و برگزاری دوره های علمی-کاربردی توضیحاتی ایراد نمود. در پایان این نشست درخصوص تدوین سرفصل دوره های جدید مرتبط با صنعت گردشگری تبادل نظر شد.