آغاز ثبت نام آزمون جامع و ارزیابی حرفه ای پودمانی

۲۲ دی ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۲۸۴۶ اخبار شیرپوینت
آغاز ثبت نام آزمون جامع و ارزیابی حرفه ای پودمانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی كاربردی ، براساس اعلام مدیریت آزمون آموزش های خاص و غیر حضوری دانشگاه ، ثبت نام داوطلبان واجد شرایط شركت در آزمون فوق صرفاً از طریق سامانه ثبت نام اینترنتی آزمون جامع و ارزیابی حرفه ای به آدرس http://azmoonjame.uast.ac.ir  انجام خواهد شـد و داوطلبان واجد شرایط می بایست پس از مطالعه دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون كه از طریق سامانه اینترنتی فوق الذكر قابل دانلود می باشد، شخصا نسبت به درج مشخصات فردی و آموزشی خود مطابق پیش‌نویس تقاضانامه مندرج در دفترچه راهنمای ثبت‌نام آزمون مذکور اقدام نمایند. داوطلبان جهت دریافت نام كاربری و رمز عبور و اطلاعات آموزشی موردنیاز جهت ثبت نام اینترنتی می بایست از 15 دی ماه به مركز آموزشی خود مراجعه نمایند. ضمناً داوطلبان می بایست شخصاً از روز سه شنبه 22 دی ماه تا چهارشنبه 30 دی ماه نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. همچنین وجه ثبت نام در آزمون مذكور 59 هزار و 500 ریال  می باشد. داوطلبان تایید شده می‌بایست فیش پرینت شده آزمون مذکور را از مرکز آموزشی مربوط دریافت و نسبت به واریز و تحویل آن به مرکز ذیربط تا تاریخ مشخص شده از سوی مرکز آموزشی ، اقدام نمایند. ثبت نام اولیه داوطلب یا واریز فیش به منزله تأیید شركت در آزمون نمی باشد و متقاضیان می توانند نتیجه تأیید یا عدم تأیید شركت در آزمون را از طریق سامانه و با استفاده از كد رهگیری و شماره شناسنامه خود از روز دوشنبه 10 اسفندماه مشاهده نمایند.

بر اساس اعلام مدیریت آزمون آموزش های خاص و غیر حضوری دانشگاه آن دسته از داوطلبان واجد شرکت در آزمون مذکور كه طرح های خوداشتغالی و اشتغال زایی خود را جهت بررسی به مدیریت فناوری ارسال كرده و تاكنون جواب قطعی نسبت به پذیرفته  شدن آن دریافت ننموده اند ، می بایست نسبـت به ثبت نام خود اقدام نمایند. همچنین داوطلبان معلول جسمی حركتی ، نابینا و كم بینا می بایست اصل تأییدیه سازمان بهزیستی را تا 10 دی ماه به مركز آموزش خود ارایه نمایند و تصویر تأییدیه مذكور را در روز آزمون به همراه داشته باشند. داوطلبان می‌بایست پیش از اقدام به ثبت‌نام اینترنتی عکس خود را مطابق فرمت درخواستی دفترچه راهنما اسکن نمایند. با توجه به اینکه امکان ویرایش اطلاعات ثبت شده توسط داوطلبان پس از اتمام کلیه مراحل ثبت‌نام وجود ندارد، داوطلبان می‌بایست در کلیه مراحل دقت نمایند و مسئولیت عدم درج اطلاعات صحیح مستقیما بر عهده دانشجو می‌باشد.

همچنین صرفاً دانشجویانی كه تا تاریخ 12 بهمن ماه كلیه پودمان های آموزشی را با موفقیت بگذرانند مجاز به شركت در آزمون هستند.

لازم به یاداوری است آزمون جامع و ارزیابی حرفه ای پودمانی 21 اسفندماه توسط سازمان سنجش آموزش كشور بطور همزمان در سراسر كشور برگزار می شود.