نشست مسئولین فرهنگی مراکز آموزش علمی-کاربردی استان در واحد استانی یزد

۲۲ دی ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۲۸۴۴ اخبار شیرپوینت
نشست مسئولین فرهنگی مراکز آموزش علمی-کاربردی استان در واحد استانی یزد

روز گذشته نشستی با حضور مسئولین فرهنگی مراکز آموزش علمی-کاربردی استان در دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد برگزار شد. در این نشست که با محوریت ارائه برنامه های فرهنگی با عنوان " از نهضت حسینی تا انقلاب خمینی" برگزار شد دکتر صدرا ابرقویی، سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان درخصوص ارزش و اعتبار و دستاوردهای انقلاب اسلامی و جایگاه ولایت فقیه در نظام سخنانی ایراد نمود. وی در ادامه افزود مسئولین فرهنگی مراکز باید شرایط و امکاناتی را فراهم نمایند تا نسل جدید با انقلاب اسلامی و اندیشه های حضرت امام (ره) بیشتر آشنا شوند. در ادامه این نشست مهندس شهبازی، کارشناس فرهنگی-دانشجویی واحد استانی به ارائه برنامه و پیشنهادات واحد استانی پرداخت و مقرر شد نمایندگان سایر مراکز ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای سال گذشته هر مرکز، برنامه ها و پیشنهادات خود را در نشست بعدی ارائه نمایند تا با ایجاد یک برنامه جامع و هدفمند در جهت شناساندن بیشتر انقلاب اسلامی و حضرت امام خمینی به نسل جوان گام برداشته شود. در پایان این نشست شرایط و ضوابط برگزاری ششمین جشنواره قرآنی دانشگاه جامع علمی-کاربردی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد مراکز ضمن اطلاع رسانی مناسب به دانشجویان، درخصوص ثبت نام دانشجویان متقاضی شرکت در این جشنواره، اقدامات لازم را به عمل آورند.