۲۹ آذر ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۲۸۲۷ اخبار شیرپوینت

صبح امروز، نشست مشترک مسئولین شرکت شهرکهای صنعتی استان با سرپرست و کارشناسان دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد برگزار گردید.

در این نشست که با حضور مدیرعامل و معاون شرکت شهرکهای صنعتی، معاون توسعه خوشه کاشی یزد و معاون توسعه خوشه نساجی یزد تشکیل گردید، راه اندازی یک مرکز علمی-کاربردی در جوار صنعت با محوریت شرکت شهرکهای صنعتی مطرح شد و مورد موافقت سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد قرار گرفت. درپایان این نشست مقرر شد ظرف مدت 20 روز مسئولین شرکت شهرکهای صنعتی نقطه نظرات خود را به این دانشگاه اعلام نمایند تا اقدامات بایسته معمول گردد.