۱۲ آذر ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۲۸۲۰ اخبار شیرپوینت

چهارمین همایش مقالات دانشجویی مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاد کشاورزی (ملاصدرا) یزد، روز یكشنبه 1/9/88 با ارائه 20 مقاله برگزار گردید. هدف از برگزاری این همایش آشنایی دانشجویان با فنون مقاله نویسی و ارائه سخنرانی، همچنین تبادل نظر و گفتمان اساتید و محققین و دانشجویان پیرامون مسائل تخصصی  و ایجاد بستر مناسب جهت رقابت علمی در بین دانشجویان بود .هئیت داوران این همایش متشكل 10 نفر از اساتید دانشگاه و متخصصین كشاورزی و علوم دامی استان یزد، مقالات ارائه شده را ارزیابی نمودند .در این همایش دو سخنرانی كلیدی با عناوین : آشنایی با مقاله نویسی و كاربرد گیاهان هاپلوئید مضاعف در كشاورزی، توسط اعضای هیئت علمی مركز تحقیقات كشاورزی استان یزد ارائه گردید. همزمان با برگزاری همایش، دستاوردها و توانمندیهای مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاد کشاورزی یزد در قالب نمایشگاه در معرض دید علاقمندان قرار گرفت .در پایان همایش سه مقاله برتر در بخش های علوم دامی و دامپزشكی، زراعت و باغبانی و صنایع تبدیلی و طی مراسمی با حضور مهندس صدرا ابرقویی، سرپرست دانشگاه جامع علمی كاربردی استان یزد، از داوران و ارائه دهنگان مقالات برتر تجلیل شد. مجموعه مقالات همایش های علمی دانشجویی مرکز ملاصدرای یزد طی سالهای 1384 لغایت 1388 حاوی 63 چكیده مقاله به چاپ رسیده است.