انعقاد تفاهمنامه همکاری مشترک بین دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد و اداره کل تعاون استان

۱۴ آبان ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۲۸۰۳ اخبار شیرپوینت

روز دوشنبه مورخ 88/8/11 نشست مشترکی بین سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد و مسئولین اداره کل تعاون استان به میزبانی دانشگاه جامع برگزار شد. در این نشست تفاهمنامه همکاری مشترک بین اداره کل تعاون و دانشگاه  جامع واحد استان درخصوص تشکیل تعاونیهای دانشجویی منعقد شد. دکتر صدرا ابرقویی، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد وجود همکاری بین این دانشگاه و اداره کل تعاون را به فال نیک گرفت و درخصوص افزایش همکاری بین دو ارگان ابراز امیدواری کرد. در ادامه این نشست مواردی از قبیل برگزاری همایشهای کارآفرینی در سطح استان و همچنین تأسیس مرکز آموزش علمی کاربردی توسط اداره کل تعاون بحث و تبادل نظر گردید و مقرر شد در گام اول حساب مشترکی بین دو ارگان در بانک توسعه تعاون ایجاد گردد.