نشست مشترک سرپرست دانشگاه جامع علمی- کاربردی واحد استان یزد و مدیر کل دادگستری استان

۰۷ آبان ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۲۷۹۳ اخبار شیرپوینت
روز گذشته نشست مشترکی بین مسئولین دانشگاه جامع علمی- کاربردی واحد استان یزد و مسئولین دادگستری استان در محل دادگستری برگزار شد.

روز گذشته نشست مشترکی بین مسئولین دانشگاه جامع علمی-­کاربردی واحد استان یزد و مسئولین دادگستری استان در محل دادگستری برگزار شد. در این نشست که با حضور سرپرست محترم دانشگاه جامع علمی­- کاربردی واحد استان یزد، کارشناسان واحد استانی و همچنین مدیر کل محترم دادگستری استان، معاون آموزشی دادگستری و تعدادی از کارشناسان دادگستری برگزار شد درخصوص   راه اندازی مرکز آموزش علمی- ­کاربردی توسط دادگستری استان بحث و تبادل نظر گردید. در این جلسه دکتر صدرا ابرقویی، سرپرست محترم دانشگاه جامع علمی- ­کاربردی واحد استان، ضمن بررسی شرایط موجود و امکانات آموزشی دادگستری استان به بیان سخنانی پیرامون سیاست کلی دانشگاه جامع و چشم انداز و اهداف این دانشگاه درخصوص آموزشهای خاص و عملی در مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی پرداخت. معاون آموزشی دادگستری استان نیز ضمن اعلام خبر آماده سازی فضای آموزشی دادگستری تا پایان دی­ ماه سال جاری، نسبت به راه­ اندازی مرکز آموزش علمی­-کاربردی دادگستری در بهمن ­ماه سال جاری ابراز امیدواری کرد. در صورت تکمیل فضای آموزشی دادگستری و توافق نهایی دانشگاه جامع، مرکز آموزش علمی­- کاربردی دادگستری در بهمن ماه سال جاری با جذب دانشجو رسماً  افتتاح خواهد شد.