برگزاری دومین جلسه رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی واحد استان یزد در سال جاری

۲۸ خرداد ۱۳۸۸ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۲۷۳۸ اخبار شیرپوینت
برگزاری دومین جلسه رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی واحد استان یزد در سال جاری

روز پنجشنبه 28 خرداد، دومین جلسه رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی واحد استان یزد با حضور سرپرست محترم واحد استانی در سالن اجتماعات دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد برگزار گردید. در این جلسه که به مدت 2 ساعت طول کشید پیرامون مسائل آموزشی و دانشجویی و بالاخص تقویم آموزشی و استانداردسازی بحث و تبادل نظر گردید. همچنین مقرر شد امتحانات پایان ترم جاری با نهایت دقت و سلامت و تحت نظر مستقیم ناظران معرفی شده از طرف واحد استانی برگزار گردد.
در خاتمه از رؤسای محترم مراکز آموزش علمی-کاربردی بافق، ابرکوه، میبد، فرهنگ و هنر وساختمان و شهرسازی که در این جلسه شرکت نمودند تشکر و قدردانی به عمل آمد.