برگزاری دومین نشست کارشناسان دانش آموختگان واحد استانی یزد

۲۷ خرداد ۱۳۸۸ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۲۷۳۶ اخبار شیرپوینت
دومین نشست کارشناسان دانش آموختگان مراکز آموزش علمی-کاربردی دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد روز چهارشنبه مورخ 27/3/1388 راس ساعت 10 صبح در واحد استانی تشکیل گردید.
برگزاری دومین نشست کارشناسان دانش آموختگان واحد استانی یزد

دومین نشست کارشناسان دانش آموختگان مراکز آموزش علمی-کاربردی دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد روز چهارشنبه مورخ  27/3/1388 راس ساعت 10 صبح در واحد استانی تشکیل گردید. در این جلسه ضمن انتقال نظرات جناب آقای دکتر احمدی نژاد مدیر محترم و همچنین کارشناسان امور دانش آموختگان دانشگاه جامع خانم ها فلاح، ناجی و فروغی به کارشناسان مراکز، مقرر شد با توجه به اهمیت صدور گواهینامه های موقت پایان تحصیلات در کمترین زمان ممکن، کارشناسان مراکز دقت و سرعت لازم را در خصوص تدوین و ارسال پرونده های دانش آموختگان به و احد استانی به عمل آورند. در این جلسه کاشناسان محترم، سؤالات، نظرات و پیشنهادات خود را ارائه نموده و پس از بحث و تبادل نظر کافی، هماهنگی های لازم به عمل آمد. در پایان، کارشناسان مراکز از سرپرست محترم و کارشناس دانش آموختگان واحد استان به دلیل برگزاری و حضور در جلسه قدردانی نمودند.

از کارشناسان مراکز آموزش علمی-کاربردی بهزیستی، ساختمان و شهرسازی، جوادالائمه (ع)، بافق، جهاد کشاورزی، فرهنگ و هنر، آتش نشانی، خانه کارگر، قنات تفت، صنایع لاستیک و میبد به لحاظ همراهی و همفکری و حضور در جلسه تشکر و قدردانی  می گردد. درضمن نمایندگان مراکز آموزش علمی-کاربردی، بعثت، و ابرکوه در این جلسه حضور نیافتند.

لینک تصاویر