معاون سیاسی امنیتی استاندار یزد در جمع رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان: تولید علم، آموزش و تبدیل علم به کالا ارکان اصلی یک مرکز آموزشی-پژوهشی است.

۲۹ فروردین ۱۳۹۰ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۰۱۶ اخبار شیرپوینت

صبح امروز نشست مشترکی با حضور معاون سیاسی امنیتی استاندار و سرپرست  و کارشناسان دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان و همچنین رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی در محل استانداری یزد برگزار شد. در آغاز این نشست سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد ضمن تسلیت به مناسبت ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) با اشاره به توسعه و بکارگیری آموزشهای مهارتی در کشورهای پیشرفته، نسبت به توسعه و معرفی این آموزشها در ایران تاکید نمود. دکتر صدرا ابرقویی در ادامه از تصویب آموزشهای عالی مهارتی در مجلس گفت و حضور دکتر پورعباس در دانشگاه جامع علمی-کاربردی را در  پیشروی این طرح بسیار مؤثر دانست. سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد، شناسایی نیازهای جامعه در بخشهای کشاورزی، صنعت، خدمات اجتماعی و هنر، برنامه ریزی تحصیلی و پذیرش افراد مستعد و افزایش خوداتکایی در بین متقاضیان ورود به بازار کار کشور را وظایف  سازمان ملی مهارت نامید. وی در ادامه به معرفی دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد و مراکز تابعه پرداخت و خواستار اختصاص بودجه بیشتری به آموزشهای مهارتی شد. دکتر صدرا ابرقویی افزود باید به انتقال دانش نگاهی فرهنگی توسعه ای داشت همچنین به تولید علم با دید انتفاعی نگریست. وی در پایان بر ایجاد مراکز تدوین آموزشهای مهارتی با نگرش دینی تاکید کرد. در ادامه این نشست رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان نیز برخی از مشکلات مالی و فرهنگی و کاستی های پیش رو را بیان نموده و خواستار پیگیری و ارائه راهکارهای مناسب برای حل آن شدند.

daad

tre

معاون سیاسی امنیتی استاندار نیز خواستار شناسایی ظرفیتهای و پتانسیلهای ناشناخته استان شد. دشتی تولید علم، آموزش و تبدیل علم به کالا را به عنوان سه رکن اصلی و اساسی دانشگاه ها قلمداد کرد. وی در ادامه صحبتهای خود خواستار توجه بیشتر مسئولین و متولیان امر آموزش عالی کشور به ارکان اول و سوم شد و آموزش صرفا تئوریک را در دنیای پیشرفته امروز مردود دانست. معاون سیاسی امنیتی استاندار یزد این جلسه را فتح بابی در ایجاد ارتباط بین دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان و مسئولین دانست و درخصوص بررسی و رفع مشکلات آموزشی و فرهنگی و مالی این دانشگاه  ابراز امیدواری کرد.

ew