رئیس مرکز خبر میبد: راه اندازی مرکز آموزش علمی-کاربردی خبر در شهرستان میبد یکی از نیازهای مبرم منطقه جنوب کشور است.

۳۰ خرداد ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۲۹۳۲ اخبار شیرپوینت
رئیس مرکز خبر شهرستان میبد: راه اندازی مرکز آموزش علمی-کاربردی خبر در شهرستان میبد یکی از نیازهای مبرم منطقه جنوب کشور است.
رئیس مرکز خبر  میبد: راه اندازی مرکز آموزش علمی-کاربردی خبر در شهرستان میبد یکی از نیازهای مبرم منطقه جنوب کشور است.

اسفند ماه 1388، مرکز خبر میبد، پذیرش دانشجو در رشته روابط عمومی را آغاز کرد.  برای آشنایی بیشتر با وضعیت این مرکز، گفتگویی را با آقای علی محمد گلمحمدی ریئس مرکز آموزش علمی-کاربردی خبر شهرستان میبد انجام داده ایم که توجه شما را به آن جلب می نماییم:

• ابتدا بفرمائید هدف از راه اندازی این مرکز در شهرستان  میبد چه می باشد ؟

با توجه خلاء موجود در بحث جمع آوری و انعکاس اخبار و اطلاعات و همچنین دانش اندک خبرنگاری و روزنامه نگاری، تصمیم گرفته شد تا یک مرکز آموزش علمی-کاربردی اختصاصی در این شهر تاسیس گردد. در این راستا  طی مذاکراتی که با آقای مهندس رضایی، فرماندار سابق میبد و سید حسین اسعدی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میبد صورت گرفت و پس از پیگیریهای مستمر، موافقت مسئولین دانشگاه جامع علمی-کاربردی،‌ جهت تاسیس این مرکز در شهرستان میبد جلب شد.اصلی ترین هدف این مرکز ،‌ تربیت نیروهای متخصص و فرهنگی در ابعاد گوناگون و در رشته های مرتبط با اطلاع رسانی نظیر خبرنگاری،‌ روزنگامه نگاری،‌ مترجمی خبر،‌ عکاسی خبری و ... می باشد.

• مرکز خبر از کی افتتاح شده و رسمیت یافته است ؟

این مرکز پس از گذشت حدود دو سال از اولین ایده، در31 شهریورماه 1388 با حضور دکتر فرج اللهی قائم مقام خبرگزاری ایرنا و شاکر، مسئول امور استانهای دانشکده خبر تهران و جمعی از مسئولین شهر افتتاح شد .

• مرکز خبر زیرمجموعه کدام وزارتخانه است ؟‌

از نظر تشکیلاتی و نظارت و جذب اعتبار و هزینه ها زیرمجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است .

• امکانات این مرکز در چه سطحی است ؟

مرکز آموزش علمی-کاربردی خبر میبد اکنون در آموزشگاه سید مصطفی خمینی میبد ‌مستقر می باشد  که از تجهیزات و امکانات نسبتا خوبی نظیرکارگاه کامپیوتر،‌ لابراتوار زبان انگلیسی،‌ کتابخانه، ‌نمازخانه و امکانات و لوازم ضروری اداری و آموزشی برای برگزاری چندین رشته به صورت پودمانی و ترمی  بهره می برد که لازم است دراین خصوص از همکاری سازمان آموزش و پرورش و مدیریت آن تشکر نمایم.

• درسطح کشور چند مرکز آموزش علمی-کاربردی خبر وجود دارد ؟

درسطح کشور مراکز آموزش علمی-کاربردی خبر در شهرهای تهران، ‌مشهد، ‌شیراز، اهواز و اردبیل وجود دارد و میبد ششمین مرکز خبرکشور را راه اندازی کرده است .

• چه رشته هایی در حال حاضر در این مرکز فعال است و در آینده در چه رشته هایی تصمیم به پذیرش دانشجو دارید؟

در اسفند 1388  در دوره کاردانی پودمانی روابط عمومی، اولین پذیرش صورت گرفت. این مرکز در نظردارد درصورت موافقت، در رشته های روزنامه نگاری،‌ خبرنگاری، مترجمی خبر، عکاسی خبری و جهانگردی به صورت ترمی و در رشته های خبرنگاری و روابط عمومی به صورت پودمانی دانشجو پذیرش کند.

• آیا در مقطع  کارشناسی نیز دانشجو می پذیرید؟

براساس ضوابط دانشگاه جامع علمی–کاربردی ابتدا باید در مقطع کاردانی ترمی دانشجو داشته باشیم تا امکان پذیرش در مقطع کارشناسی فراهم گردد که ان شاء الله به زودی محقق خواهد شد.