Aryanic
صفحه اصلي > اخبار

اخبار > آغاز ثبت نام پذیرش بدون آزمون دوره کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی

آغاز ثبت نام پذیرش بدون آزمون دوره کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی

آغاز ثبت نام بدون آزمون دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور

ثبت نام در دوره‌های بدون آزمون مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی در تمام استانها از 29 مردادماه در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org آغاز شده و تاروز یکشنبه 5 شهریورماه ادامه دارد.
متقاضیان ثبت نام در این دوره ها می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به دریافت دفترچه راهنما اقدام و پس از مطالعه دفترچه راهنمای پذیرش مهر ماه 96 در این دوره ها ،ثبت‌نام کنند.
پذیرش دانشجو در هر یك از كدرشته محل‌های تحصیلی براساس معدل كل ، نوع مدرک (مرتبط یا غیر مرتبط)، سهمیه‌های آزاد، شاغل، رزمندگان و ایثارگران، بومی بودن  و  براساس ضوابط دانشگاه جامع علمی كاربردی صورت می‌گیرد.
لازم به ذکر است دانشجویان سال آخر دوره کاردانی که حداکثر تا تاریخ 31 شهریور‌ماه سال جاری موفق به اخذ مدرک کاردانی خواهند شد، مجاز به شرکت در پذیرش مهرماه سال 96 خواهند بود.
این دسته از داوطلبان قبل از ثبت نام در سایت سازمان سنجش آموزش کشور باید کاربرگ شماره 103 که در انتهای دفترچه راهنمای پذیرش است را تکمیل کنند.
داوطلبان پس از پایان ثبت‌نام الكترونیكی (اینترنتی) از تمامی صفحات، پرینت تهیه و نزد خود نگهداری کنند.
همچنین به داوطلبان توصیه می گردد به منظور افزایش احتمال قبولی، در هنگام انتخاب کد رشته های مورد علاقه، بیشتر از  یک یا دو کدرشته محل را انتخاب نمایند.

٠٨:٥٥ - يکشنبه ٢٩ مرداد ١٣٩٦    /    عدد : ٢٧٧٩٥    /    تعداد نمایش : ٢٢٤